Cartell de les medalles

Treball, Afers Socials i Famílies amplia fins al 31 d'octubre el termini per a presentar les candidatures a les Medalles i Plaques al treball President Macià

query_builder   14 octubre 2020 09:00

event_note Nota de premsa

Treball, Afers Socials i Famílies amplia fins al 31 d'octubre el termini per a presentar les candidatures a les Medalles i Plaques al treball President Macià

 • Aquests guardons reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.
 • Així mateix, reconeixen empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna de les categories de seguretat i salut en el treball; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; responsabilitat social empresarial; foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ampliat fins al 31 d’octubre el termini de presentació de candidatures per a les medalles i plaques President Macià 2020 que, en principi, finalitzava el 15 d’octubre.

Els guardons reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

 

També reconeixen empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna de les categories de seguretat i salut en el treball; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; responsabilitat social empresarial; foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

Per presentar la candidatura amb la documentació pertinent, cal fer-ho mitjançant aquest enllaç.


https://treball.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Guardons-Medalla-i-Placa-al-treball-President-Macia?category
=

 

 

Medalles i Plaques President Macià: Dos tipus de distincions:

 

La distinció de la Medalla al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a les persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals dins del món del treball, i en especial a:

 • Persones que hagin demostrat un alt esperit de superació personal i/o professional, tot vencent les pròpies limitacions físiques, psíquiques o socials en l'entorn de treball, motivades per millorar la seva formació teòrica i pràctica.
 • Persones amb alt esperit emprenedor que hagin portat a terme les seves iniciatives i/o projectes d'empresa i que hagin apostat per idees innovadores des del punt de vista laboral, originals i adaptades a les exigències d'una societat moderna, avançada i socialment responsable.
 • Persones que promoguin el diàleg i la concertació social per modernitzar les relacions laborals.
 • Persones que han mostrat una dedicació especial a la seva feina diària en benefici dels interessos de la societat.
 • Persones que, gràcies al seu treball, han aportat avenços importants que han contribuït a fer realitat una societat més desenvolupada i preparada per afrontar els nous reptes.
 • Persones que per la seva gran sensibilitat social han contribuït a fer realitat la integració laboral dels col·lectius més desfavorits socialment.

La distinció de la Placa al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a les empreses o organitzacions en les categories següents:

 • Seguretat i salut en el treball.
 • Igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.
 • Responsabilitat social empresarial.
 • Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined