FGC

FGC adequa el servei a les seves destinacions turístiques davant les noves mesures decretades per reduir la mobilitat

query_builder   29 octubre 2020 17:23

event_note Nota de premsa

FGC adequa el servei a les seves destinacions turístiques davant les noves mesures decretades per reduir la mobilitat

  • L’estació de muntanya de Vall de Núria dona per finalitzada la temporada d’estiu
  • El Tren del Ciment i el Tren dels Llacs donen per finalitzada la temporada 2020
  • El Cremallera i els Funiculars de Montserrat donaran servei comercial de dilluns a dijous i el Parc Astronòmic del Montsec només mantindrà l’activitat entre setmana pels grups escolars
FGC
El Cremallera i els Funiculars de Montserrat donaran servei comercial de dilluns a dijous.

Davant les noves mesures anunciades avui pel Govern de la Generalitat en el marc del Procicat per tal de gestionar l’emergència sanitària provocada pel coronavirus i reduir la mobilitat a tot Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adequa des d’avui el servei de les seves explotacions turístiques que actualment estaven obertes.

D’aquesta manera:

  • Vall de Núria dona per finalitzada la temporada d’estiu 2020 i tanca les seves instal·lacions. Pel que fa al Cremallera de Núria, es mantindrà el servei urbà entre les poblacions de Ribes de Freser i Queralbs.
  • Al Cremallera i als Funiculars de Montserrat el servei s’operarà amb normalitat de dilluns a dijous mentre que se suspèn el servei comercial entre divendres i diumenge mentre siguin vigents les restriccions.
  • El Tren del Ciment i el Tren dels Llacs donen per finalitzada la temporada 2020 i no es faran els viatges programats que quedaven.
  • Al Parc Astronòmic Montsec es mantenen les activitats programades i les visites de grups escolars entre setmana amb les màximes mesures de seguretat. L’explotació es mantindrà tancada durant els caps de setmana.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 152

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined