Ecolabel

El Govern potencia la comercialització de productes i serveis respectuosos amb el medi ambient

query_builder   12 abril 2021 10:21

event_note Nota de premsa

El Govern potencia la comercialització de productes i serveis respectuosos amb el medi ambient

  • Atorga 6 noves llicències de l’Etiqueta ecològica de la UE

· L’etiqueta ecològica és un sistema d’etiquetatge voluntari que promou la comercialització de productes i serveis més respectuosos amb el medi ambient.

· És la primera vegada que s’ha atorgat una llicència dins la categoria de lubricants a Catalunya.

· En total, els atorgaments de l’EU Ecolabel a Catalunya són 69, dels quals gairebé la meitat pertanyen al conjunt de categories de productes de neteja; com rentaplats, detergents per a la bugada, detergents per rentavaixelles i productes de neteja per a superfícies dures, entre d’altres.

Aquesta ecoetiqueta és un sistema d'etiquetatge ecològic voluntari, creat per la Unió Europea, que promou la comercialització de productes i serveis més respectuosos amb el medi ambient.

· Entre aquests nous atorgaments, cal remarcar la primera llicència dins de la categoria de lubricants a Catalunya, a l’empresa Dilube, concretament a tres lubricants hidràulics que, al seu torn, es comercialitzaran cadascun en tres formats diferents. Aquests lubricants compleixen una sèrie de criteris molt estrictes per utilitzar productes amb impacte limitat en el medi ambient aquàtic i limitar la quantitat de substàncies perilloses, tot mantenint un rendiment igual o superior al d’un lubricant convencional.

· També s’ha atorgat l’EU Ecolabel a quatre productes de neteja d’ús professional de la Compañía de Detergentes Institucionales del Vallès, a dos rentavaixelles d’ús industrial i institucional de l’empresa Proeco Químicas, i a una escuma rentamans de l’empresa Suministros Científicos Técnicos. A més, Comercial Química Massó ha renovat les seves sol·licituds per a detergents rentavaixelles a mà i productes de neteja de superfícies dures.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined