paga extra

El Govern aprova el decret llei per fer efectiu l'abonament del 100% de la paga extra del 2014 en la nòmina de novembre

query_builder   19 octubre 2021 12:40

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el decret llei per fer efectiu l'abonament del 100% de la paga extra del 2014 en la nòmina de novembre

  • Tindrà un cost de 533 milions d’euros i permet avançar un any en el compliment total de l’acord signat amb els sindicats

El Govern ha aprovat un decret llei per fer efectiu l’abonament als servidors públics de la totalitat de la paga extra del 2014 en la nòmina del mes de novembre.

El decret aprovat avui modifica l’anterior Decret Llei 18/2021, de 27 de juliol, sobre l’increment retributiu per a l’any 2021 i la recuperació parcial de l’import de la paga extraordinària de l’any 2014 per al personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya. El decret del mes de juliol preveia el retorn del 55% de la paga extra del 2014 durant el tercer trimestre del 2021, en compliment dels acords amb la representació sindical.

El present decret inclou la modificació de l’acord proposada pel Govern i aprovada ahir per la Mesa General de Negociació de la Funció Pública, perquè la recuperació de la paga extra pendent sigui del 100%.

Amb aquesta iniciativa, que suposa el pagament de 533 milions d’euros, quedaran restablertes la totalitat de les pagues extraordinàries que els empleats públics van deixar de percebre.

D’aquesta manera, el Govern s’avança un any en el compliment total de l’acord signat amb els sindicats per al retorn de les pagues i es referma en el seu compromís amb la recuperació dels drets laborals i la millora de les condicions de treball dels empleats de l’Administració.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined