El president Aragonès durant la visita a la Fundació Privada Guillem Viladot

President Aragonès: "Treballem per dotar de serveis, oportunitats i progrés tots els municipis de Catalunya"

query_builder   20 maig 2022 19:11

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Treballem per dotar de serveis, oportunitats i progrés tots els municipis de Catalunya"

  1. El cap de l’Executiu visita la Segarra i l’Urgell, on ha presentat l’Agenda Rural de Catalunya
Visita a l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera. Autor: Rubén Moreno
Visita a l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera. Autor: Rubén Moreno
{"name":"2022/10/19/13/29/eaed295c-da7f-4707-809b-5b2e334e8a40.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":102860}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat avui la Segarra i l’Urgell, on ha aprofitat per presentar l’Agenda Rural de Catalunya, acompanyat de la consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació, Teresa Jordà. Un projecte que neix amb la voluntat d’identificar les necessitats del món rural per tal de garantir-ne les condicions de vida i el seu desenvolupament.

El president de la Generalitat ha iniciat la seva jornada a Agramunt (Urgell) on ha visitat l’ajuntament del municipi, acompanyat de la seva alcaldessa, Sílvia Fernàndez. Des d’Agramunt, el president Aragonès ha assegurat que “estem compromesos amb el país sencer per dotar de serveis, oportunitats i progrés tots els municipis de Catalunya”. Després, ha visitat la Fundació Privada Guillem Viladot, coincidint amb el centenari del naixement de l’escriptor i poeta visual. El cap de l’Executiu, que ha fet la visita acompanyat del president de l’entitat, Jordi Viladot, i el seu director, Pau Minguet, ha agraït la tasca d’aquesta fundació dedicada a “un artista total”.

Posteriorment, el president Aragonès s’ha traslladat a Torà (Segarra), on ha mantingut una trobada amb representants de l’Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que han participat en l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya. En acabar, el cap de l’Executiu i la consellera Jordà han presentat les principals línies de l’Agenda Rural de Catalunya davant dels mitjans de comunicació. Des de Torà, el president de la Generalitat ha subratllat la importància de “valorar el treball de la terra i estimar el nostre patrimoni cultural i natural”.

La visita del president Aragonès a la Segarra ha continuat a Cervera, capital de la comarca, on ha visitat la Paeria, acompanyat del paer, Joan Santacana. El cap de l’Executiu hi ha reivindicat el compromís del Govern per “construir un país just, pròsper, verd, feminista i completament lliure”. A la mateixa localitat, el president Aragonès ha conegut l’Associació Salut Mental Ondara Sió, on ha participat a les seves activitats i ha mantingut una trobada amb la junta directiva del centre encapçalada pel seu president, Jaume Azcona. “Cal posar la salut mental al centre del debats, decisions i serveis públics”, ha assegurat.

4  

Imatges

El president Aragonès ha visitat la Fundació Privada Guillem Viladot "Lo Pardal" d'Agramunt.

El president Aragonès ha visitat la Fundació Privada Guillem Viladot "Lo Pardal" d'Agramunt. 66357

El president Aragonès, a la Paeria de Cervera acompanyat del paer, Joan Santacana.

El president Aragonès, a la Paeria de Cervera acompanyat del paer, Joan Santacana. 196215

El president Aragonès reunit amb la junta directiva de l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera.

El president Aragonès reunit amb la junta directiva de l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera. 126292

El president Aragonès a l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera.

El president Aragonès a l'Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera. 102860

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined