El president Mas inaugura la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil al Port de Barcelona

query_builder   26 abril 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|El president Mas inaugura la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil al Port de Barcelona.Terminal Lukoil - Meroil. Moll de l'Energia. Port de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, inaugurarà la nova terminal petroliera de Lukoil - Meroil, Meroil Tank SL, al Moll de l’Energia del Port de Barcelona. Després de fer un recorregut per les instal·lacions de la terminal, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec del president del Port de Barcelona; del president de Meroil; del director executiu de Litasco, Sergey Alekperov; del president de Lukoil i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte amb el seu discurs. En acabar, es descobrirà una placa commemorativa. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Nota: Per assistir a aquest acte és imprescindible haver-se acreditat prèviament davant l’empresa. Els mitjans gràfics acreditats podran prendre imatges en els punts habilitats a tal efecte.