El president inaugura el nou centre d'operacions d'Estabanell Energia

query_builder   30 abril 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

El president inaugura el nou centre d'operacions d'Estabanell Energia

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia, a Granollers, i farà una visita institucional a l’Ajuntament d'aquest municipi.

  • 12:30|El president fa una visita institucional a l'Ajuntament de Granollers.Ajuntament (c. de Sant Roc, 14)|Granollers (Vallès Oriental)

    El president de la Generalitat, Artur Mas, farà una visita institucional a l'Ajuntament, on serà rebut per l'alcalde del municipi, Josep Mayoral, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. El cap de l'Executiu signarà el Llibre d'Honor del consistori i, posteriorment, hi haurà unes breus paraules de l'alcalde i del propi president.

  • 13:00|El president inaugura el centre d'Estabanell Energia.Empresa Estabanell Energia (c. del Rec, 26-28)|Granollers (Vallès Oriental)

    El president Artur Mas inaugurarà el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia. L’acompanyaran l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep Canós. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran l'administrador d'Estabanell, Francesc Estabanell; el president de l'Associació d'Empreses Elèctriques, Josep M. Reig, i l'alcalde Josep Mayoral. El president de la Generalitat clourà la inauguració amb el seu parlament.