El president Mas presideix la reunió plenària del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS)

query_builder   2 maig 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:00|El president Mas presideix la reunió plenària del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la reunió plenària del CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya). El CADS és un òrgan de participació, de consulta i d'assessorament del Govern de la Generalitat en relació amb les polítiques i actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible, adscrit al Departament de la Presidència. Durant la reunió es procedirà a fer efectiu el canvi de presidència d'aquest organisme. La reunió serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges.