El president inaugura el nou pavelló de la Fundació Puigvert

query_builder   14 maig 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|El president inaugura el nou pavelló de la Fundació Puigvert.Fundació Puigvert (c. Cartagena, 340-350)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou pavelló amb el qual s’amplia el recinte hospitalari de la Fundació Puigvert, a Barcelona. A l’acte també assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Salut, Boi Ruiz; el secretari de Comunicació, Josep Martí; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i la presidenta de la Fundació Puigvert, Esperança Martí, entre d’altres. Després de fer un recorregut per les noves instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de la presidenta de la Fundació; l’alcalde de Barcelona i el president de la Generalitat.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir aquest acte cal que s’acreditin abans del demà, 15 de maig, a: andrea@mapadvisers.com i sarmengol@fundacio-puigvert.es. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita en els punts habilitats per a tal efecte.