Presentació del Gran Premi Aperol de Catalunya de Moto GP

query_builder   25 maig 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Presentació del Gran Premi Aperol de Catalunya de Moto GP.Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la presentació oficial del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™, que es disputarà al Circuit de Catalunya. L’acte comptarà amb la presència de tots els pilots catalans que participen en el campionat. En l'acte intervindran el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; els pilots de les tres categories del mundial assistents a la presentació; el CEO de Dorna, Carmelo Ezpeleta, i el president de la Generalitat, que clourà l'acte amb el seu discurs. També hi assistiran el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià; els presidents de les Federacions Catalana i Espanyola de Motociclisme, Josep Abad i Juan Moreta, respectivament; la tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, i l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil.
  
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte, hauran de confirmar la seva assistència al servei de premsa del Circuit de Catalunya, al telèfon 93 571 97 09 o per e-mail a: media@circuitcat.com. Es prega que per facilitar les acreditacions, els mitjans arribin mitja hora abans de l’inici de l’acte. L’entrada serà pel carrer de Sant Honorat.