El president Mas presideix una jornada sobre l'impacte socioeconòmic del Corredor mediterrani

query_builder   5 juny 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|El president Mas presideix una jornada sobre l'impacte socioeconòmic del Corredor mediterrani.Recinte Gran Via de Fira de Barcelona |L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, clourà la jornada El Corredor mediterrani: impacte socioeconòmic a la seva àrea d’influència, amb la participació dels presidents dels governs de les Illes Balears, José Ramón Bauzà; València, Alberto Fabra, i Múrcia, Ramon Luís Valcárcel. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Miquel Recoder, també hi serà present.
 
En arribar, el cap de l'Executiu s’incorporarà a la sala on s’estarà celebrant la taula sobre “L’opinió de l’administració”. En acabat, al voltant de les 12.30 hores, tindrà lloc l’acte de cloenda. La clausura s’iniciarà amb unes paraules de benvinguda a càrrec del secretari general de FERRMED, Joan Amorós. A continuació, hi intervindran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i els presidents Bauzà, Fabra i Valcárcel. El president Artur Mas clourà l’acte amb la seva intervenció.
 
Posteriorment a la cloenda de la jornada, el president Mas es reunirà amb els presidents de les Illes Balears, València i Múrcia, en el decurs d’un dinar que es farà al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat. A aquest àpat assistiran també representants de diferents organitzacions i entitats econòmiques participants en la jornada. El dinar serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l’inici