El president es reuneix amb els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya i a l'Estat

query_builder   8 juny 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El president es reuneix amb els secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya i a l'Estat.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT a Catalunya i a l’Estat, Joan Carles Gallego, Ignacio Fernández Toxo, Josep Maria Álvarez i Cándido Méndez, respectivament. A la reunió també assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.
 
Nota: La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, a les 12 hores aproximadament, els secretaris generals de CCOO i UGT atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.