El president Mas presideix el sopar anual de PIMEC

query_builder   8 juny 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:30|El president Mas presideix el sopar anual de PIMEC.Palau de Congressos de Catalunya (av. Diagonal, 661-671)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà el sopar anual de PIMEC, en el decurs del qual s'entregaran els Premis Pimes 2012, que enguany arriben a la 25ena edició. La cerimònia començarà amb les paraules de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i, seguidament, s'entregaran els guardons de les diferents categories. Abans de començar el sopar, hi haurà els parlaments del president de PIMEC, Josep González, i del president Artur Mas.
També assistiran a l'acte la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; els consellers d'Ensenyament, Irene Rigau; d'Interior, Felip Puig; de Cultura, Ferran Mascarell; i d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i els delegats del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; a Tarragona, Joaquim Nin, i a Girona, Eudald Casadesús, entre d'altres.