El president presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari de Comertia

query_builder   22 juny 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:00|El president presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari de Comertia.Grand Marina Hotel. World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte commemoratiu del 10è aniversari de Comertia, l'associació catalana de l'empresa familiar del comerç. A l'acte també hi assistirà el conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena. La celebració començarà amb el discurs de benvinguda del president de l'associació, Jordi Tarragona, i, seguidament, prendran la paraula els quatre expresidents de l'entitat: Gabriel Jené, director general de La Mallorquina; Javier Cottet, director general de Cottet Òptics; Jordi Tarragona, director general d'Expo Mobi, i Silvio Elías, director general de Veritas. A continuació, es lliuraran els reconeixements als socis que celebren deu anys a Comertia i, per finalitzar, prendran la paraula el president de Comertia; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de la Generalitat. En acabar l'acte institucional, s'iniciarà el sopar, que serà a porta tancada.  
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, cal que confirmin prèviament la seva assistència a Elvira Garcia, al correu electrònic premsa@comertia.net, o bé per telèfon al 615 15 39 44.