Reunió amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i amb alcaldes de la comarca

query_builder   4 setembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

Reunió amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i amb alcaldes de la comarca

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i posteriorment es reunirà amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera, i amb alcaldes de la comarca.

  • 10:30|Visita institucional a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (pl. de la Vila, 1)|Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

    Abans de la reunió al Consell Comarcal del Baix Llobregat, la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on signarà en el Llibre d'Honor.

  • 11:30|Reunió amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i amb alcaldes de la comarca.Consell Comarcal del Baix Llobregat (ctra. Nacional 340, km. 1249. Parc de Torreblanca)|Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

    La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera, i amb alcaldes de la comarca. També participaran en la reunió el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; el director general d'Administració Local, Joan Cañada, i la directora territorial de Governació a Barcelona, Esperança Albà. Durant la trobada es reflexionarà sobre el contingut de la Llei de Governs Locals i Hisendes Locals, i també es parlarà de les novetats de la futura convocatòria del PUOSC.