El president Mas visita les Terres de Lleida

query_builder   5 setembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

El president Mas visita les Terres de Lleida

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà les comarques de les Garrigues, l'Urgell i la Noguera, on presidirà diversos actes.

  • 17:00|Visita a Tarrés.Ajuntament (c. Montserrat, 17)|Tarrés (Garrigues)

    El president Artur Mas presidirà la inauguració de les obres de millora del carrer Montserrat de Tarrés. Serà la primera vegada que un president de la Generalitat visiti aquest municipi. L’alcalde, Ramon Maria Arbós; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i els membres del consistori, rebran el president a l'Ajuntament. Després de signar el llibre d’honor, la comitiva es desplaçarà a peu fins al carrer Montserrat per a inaugurar les obres que s’hi han fet. Hi haurà un descobriment de placa i, seguidament, es donarà pas als parlaments de l’alcalde i del president de la Generalitat.

  • 19:30|Inauguració de FiraTàrrega 2012.La Llotja. Pavelló Club Natació Tàrrega (c. de la Verge de Montserrat, s/n)|Tàrrega (Urgell)

    El cap de l'Executiu encapçalarà l'acte d'inauguració de FiraTàrrega 2012, la mostra de teatre al carrer que enguany arriba a la seva 32a edició. L’acte comptarà amb els parlaments de l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló; la subdirectora de teatre de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i Música, Cristina Santolaria; del president de la Diputació de Lleida, Joan René, i del president de la Generalitat, que pronunciarà el discurs de cloenda. Seguidament, les autoritats visitaran els diferents estands dels 58 expositors ubicats a la Llotja. També hi assistirà el director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera.

  • 20:50|15è aniversari de la FEMAC.Castell del Remei|Penelles (Noguera)

    Artur Mas presidirà el sopar commemoratiu del 15è aniversari de l’Associació de Fabricants i Exportadors de Maquinària Agrícola de Catalunya (FEMAC). També hi assistiran l’alcalde de Penelles, Eloi Bergós, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma. Pelegrí, entre d’altres personalitats. L’acte s’obrirà amb el discurs de benvinguda del president de la FEMAC, Josep Ma. Pradas. Seguidament, en el decurs del sopar, hi haurà un homenatge als impulsors de l’associació i un parlament del president de la Generalitat.