El president Mas presidirà la presentació del documental "La gran aventura de La Canadenca"

query_builder   18 setembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|El president Mas presidirà la presentació del documental "La gran aventura de La Canadenca".Institut d'Estudis llerdencs (IEI) (av. Blondel, s/n)|Lleida (Segrià)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la presentació del documental La gran aventura de La Canadenca. El documental, produït per la productora Batabat i coproduït per Endesa, TV3 i TVE, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, explica els inicis d'aquesta empresa i la transformació que va suposar per a Catalunya i els Pirineus.
En arribar, el president de la Generalitat signarà el Llibre d’Honor de la Diputació de Lleida i es farà una fotografia de grup. Seguidament, la comitiva es traslladarà a l'Aula Magna per a iniciar l'acte de presentació. El director de l'IEI, Josep Maria Solé, dirà unes paraules de benvinguda i donarà pas a les intervencions del director de programació de La 2 de TVE, Manel Arranz; del director de TV3, Eugeni Sallent; del director general d’Endesa a Catalunya, Josep Maria Rovira, i del director del documental, Jordi Fortuny. A continuació, es projectarà el documental i, per cloure l'acte, hi haurà parlaments del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i del president de la Generalitat.