El president inaugura la nova terminal de contenidors del Port

query_builder   26 setembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president inaugura la nova terminal de contenidors del Port.Port de Barcelona. |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà a la inauguració de la nova terminal de contenidors del Port de Barcelona, la Barcelona Europe South Terminal (BEST), que presidirà el rei Joan Carles.
Després d’una visita a la nova terminal, es donarà pas a l’acte inaugural, que comptarà amb els parlaments del director general d'HPH, John E. Meredith; del rei Joan Carles; del director general de Tercat, Alejandro Kouruklis; del president de l’Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra; del president de Ports de l’Estat, José Llorca; de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; del secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Rafael Catalá; de l’alcalde del Prat, Luís Tejedor; del director d’HPH a Europa, Clemence Cheng, i del president de la Generalitat, que clourà la cerimònia.
També assistiran a l'acte la ministra de Foment, Ana Pastor; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.
 
Nota per a la cobertura informativa: El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà l’aparcament de l’Estació Marítima Nord del Port de Barcelona, al World Trade Center, a les 17 hores, per a ser traslladats cap al lloc de la inauguració. És imprescindible que els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’hagin acreditat prèviament davant la delegació del Govern central a Catalunya.