El president, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà l'Institut Guttmann a Badalona

query_builder   4 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|El president, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà l'Institut Guttmann a Badalona.Institut Guttmann (Camí de Can Ruti, s/n)|Badalona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà l’Institut Guttmann-Hospital de Neurorehabilitació, amb motiu de la celebració del desè aniversari de la inauguració de l’hospital a Badalona. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments commemoratius. Hi intervindran el president de la Fundació de l'Institut, Francesc Homs; el director gerent de l'Institut, Josep M. Ramirez; l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president Mas, que clourà l’acte. També hi assistiran la secretària general de Salut, Roser Fernàndez, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte, cal que confirmin la seva assistència al mateix Institut: Elisabet González; Anna Monllau: Tel. 934 977 700 ext 3280 o bé al 607 758 220; egonzalez@guttmann.com