El president presideix la cerimònia d'inauguració dels Jocs Special Olympics

query_builder   10 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:00|El president presideix la cerimònia d'inauguració dels Jocs Special Olympics.Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la cerimònia d’inauguració dels Jocs Special Olympics, que enguany commemora el 20è aniversari d’aquests jocs, que el 1992 es van celebrar conjuntament a les ciutats de Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Durant l’acte hi haurà parlaments del president de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), Francesc Martínez de Foix; de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del president de la Generalitat, que declararà inaugurats els Jocs amb el seu discurs. També seran presents a la cerimònia el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el delegat de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.
 
Nota: L’aforament destinat a la premsa és molt limitat. Per aquest motiu, els mitjans de comunicació interessats a cobrir la cerimònia, cal que hagin confirmat prèviament la seva assistència davant de l’organització (comunicació@specialolympics.cat / 93 200 23 39). L’hora de convocatòria per als mitjans és a les 19.15 hores