El president Mas fa l'ofrena floral davant la tomba del president Companys

query_builder   11 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:15|El president Mas fa l'ofrena floral davant la tomba del president Companys.Cementiri de Montjuïc|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, farà la tradicional ofrena floral davant la tomba de qui fou president de la Generalitat, Lluís Companys, amb motiu del 72è aniversari del seu afusellament a mans de la dictadura franquista. Per part del Govern, també hi prendran part la vicepresidenta Joana Ortega; els consellers d’Ensenyament, Cultura i Benestar Social i Família, Irene Rigau, Ferran Mascarell i Josep Lluís Cleries, respectivament; el secretari general de la Presidència i portaveu, Francesc Homs, i el secretari del Govern, Germà Gordó.
 
Tot seguit, el cap de l’Executiu es desplaçarà fins al monument als Immolats, on, després de saludar el president de l’Associació Pro-memòria als Immolats per la Llibertat de Catalunya, Pere Fortuny, també hi farà una ofrena floral. A continuació, a les 10.40 hores, al Fossar de Santa Eulàlia al Castell de Montjuïc, el president de la Generalitat, acompanyat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, faran una ofrena conjunta al monument al president Companys.