Mas presideix la presentació de la nova estratègia de Vueling

query_builder   15 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Mas presideix la presentació de la nova estratègia de Vueling.Museu d'Art Contemporani de Barcelona (pl. dels Àngels, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de presentació de la nova estratègia de la companyia aèria Vueling a Catalunya, a Espanya i a Europa. L’acte comptarà també amb l’assistència, entre d’altres personalitats, del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; del president de CECOT, Antoni Abad, i del director de la xarxa d’aeroports d’AENA, Fernando Echegaray. La presentació començarà amb una introducció per part del president de Vueling, Josep Piqué. Seguidament, prendrà la paraula el CEO de la companyia, Álex Cruz, i finalitzarà l’acte el president Mas amb el seu parlament.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte, cal que s’acreditin prèviament davant del Departament de comunicació de Vueling. Es pot contactar per mail amb Ana Fernández (ana.fernandez@vueling.com) o amb Bárbara Fisa (barbara.fisa@vueling.com), o bé trucar al telèfon 93 378 78 83.