El president de la Generalitat, Artur Mas, presenta el nou llibre de l'expresident Jordi Pujol

query_builder   18 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president de la Generalitat, Artur Mas, presenta el nou llibre de l'expresident Jordi Pujol.Ateneu barcelonès. Saló Oriol Bohigas (c. Canuda, 6)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presentarà el nou llibre de l’expresident Jordi Pujol El caminant davant del congost. Quan tot és difícil. I necessari, en un acte organitzat pel Centre d’Estudis Jordi Pujol i Edicions Proa. L'acte començarà amb una benvinguda a càrrec del president de l’Ateneu, Francesc Cabana i, seguidament, prendrà la paraula l’editor de Grup 62, Josep Lluch. A continuació, es donarà pas a les intervencions de l’expresident Pujol i del president Mas, que clourà l’acte amb el seu parlament. També hi assistiran el conseller de Salut, Boi Ruiz; el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; i la consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal.
 
Nota per als mitjans: Per limitacions d’espai, els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’haver acreditat prèviament davant del Centre d’Estudis Jordi Pujol. Per motius de logística, l’acreditació a la premsa el dia de l’acte només es farà de 18.15h a 18.30h al vestíbul de l’Ateneu Barcelonès.