El president Mas lliura les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012

query_builder   10 desembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|El president Mas lliura les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació en funcions, Francesc Xavier Mena, presidirà l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012. En el decurs de la cerimònia es distingirà catorze persones, dues d’elles a títol pòstum, amb la Medalla Macià, i a sis empreses i entitats amb seu a Catalunya amb la Placa Macià.
 
L’acte l’obrirà el president Mas, que donarà la paraula al conseller Mena. Seguidament, intervindrà la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sánchez, que farà la lectura del decret de concessió de les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2012. A continuació, el president de la Generalitat lliurarà els guardons i, seguidament, hi haurà parlaments de l’empresari Joan Pericas, que pronunciarà unes paraules d’agraïment en nom de tots els distingits, i del president Mas.
 
També hi assistiran, per part del Govern, el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en funcions, Josep Maria Pelegrí; la consellera de Justícia en funcions, Pilar Fernández Bozal; el portaveu del Govern en funcions i secretari general de la Presidència, Francesc Homs; els delegats del Govern en funcions a Barcelona, Tarragona, Girona i Catalunya Central, Salvador Jorba, Joaquim Nin, Eudald Casadesús i Jordi Moltó, respectivament, i el director del Consell Català de l'Esport, Albert Marco.