El president Mas lliura a Lula da Silva el Premi Internacional Catalunya

query_builder   12 desembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president Mas lliura a Lula da Silva el Premi Internacional Catalunya.Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, distingirà l’expresident brasiler Luiz Inácio Lula da Silva amb el XXIV Premi Internacional Catalunya. En el decurs de l’acte hi haurà unes paraules de Xavier Rubert de Ventós, president delegat del Jurat del Premi. Tot seguit, el president Mas lliurarà el guardó a Luiz Inácio Lula da Silva, qui adreçarà unes paraules als assistents. Tancarà l’acte el president de la Generalitat amb el seu discurs. També hi assistiran la vicepresidenta en funcions del Govern, Joana Ortega;  el secretari d'Afers Exteriors, Senén Florensa;  el secretari de Comunicació, Josep Martí,  el delegat del Govern en funcions a la Catalunya Central, Jordi Moltó, el delegat del Govern en funcions a Barcelona, Salvador Jorba i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, entre d’altres.
 
Cobertura informativa: TV3 oferirà senyal institucional de l’acte, via Collserola, a partir de les 18.45 h (per qualsevol consulta, cal posar-se en contacte amb Xavier Serra, de producció d’informatius, al telèfon 675 78 28 50). Per tant, només els fotògrafs podran accedir al Saló Sant Jordi, on tindrà lloc l’acte de lliurament.  
Acreditacions: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar de l’acreditació permanent de Palau. Aquells que no en disposin, s’han d’haver acreditat prèviament davant aquest Gabinet de Premsa, enviant un correu amb el nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, a l’adreça: premsa.president@gencat.cat abans de les 20.00 hores d'avui.