10.00 | Visita del president a Calafell i Poblet

query_builder   1 març 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

10.00 | Visita del president a Calafell i Poblet

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà Calafell (Baix Penedès) i Poblet (Conca de Barberà) per inaugurar les reformes de la casa de colònies Artur Martorell i cloure les Jornades Catalunya Futura, respectivament. L'acompanyarà el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin.

  • 10:00|Inauguració obres de remodelació de la casa de colònies Artur Martorell.Casa de Colònies Artur Martorell (Ctra de Torredembarra, s/n)|Calafell (Baix Penedès)

    El president Artur Mas, acompanyat de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà les obres de remodelació de la casa de colònies Artur Martorell de la Fundació Pere Tarrés. Després de fer la visita a les noves instal·lacions, tindran lloc els parlamens inaugurals. Hi intervindran l'alcalde de Calafell, Joan Olivella; el president de la Fundació Pere Tarrés, Antoni Millet; el director de la Fundació la Caixa, Jaume Lanaspa i la secretària general de la Família i la Infància del Govern central, Salomé Adroheer. El president Mas clourà la inauguració.

  • 12:00|El president Mas clou les Jornades Catalunya Futura.Hostatgeria del Monestir de Poblet (Pl. de la Coronoa d'Aragó, 11)|Vimbodí (Conca de Barberà)

    El president de la Generalitat clourà les Jornades Catalunya Futura, que organitza l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP), i que durant dos dies han reunit els màxims representants de les universitats i un grup destacat d'empresaris de Catalunya. En l'acte de cloenda hi intervindran l'alcalde de Vimbodí i Poblet, Lluís Grau; el president de l'ACUP, Ferran Sancho, que llegirà la Declaració de Poblet elaborada pels participants, i el president Mas que tancarà la sessió. Hi seran presents també, el secretari d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement, Antoni Castellà, entre altres autoritats.