Mas presideix la presa de possessió dels nous membres del Consell de Garanties Estatutàries

query_builder   21 març 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:45|Mas presideix la presa de possessió dels nous membres del Consell de Garanties Estatutàries.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte de presa de possessió dels nous membres del Consell de Garanties Estatutàries: Àlex Bas, Joan Ridao i Carles Jaume, designats del Parlament de Catalunya, i Francesc de Paula Caminal, designat pel Govern.
A l'acte també hi assistirà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el conseller de Justícia, Germà Gordó; el síndic major de la Sindicatura de Comptes, Jaume Amat, i la vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó, entre d'altres.
L'acte començarà amb la lectura del decret de nomenament i, seguidament, els consellers prometran el càrrec i rebran la medalla del Consell de mans del president Mas. Per acabar l'acte, prendran la paraula el president del Consell de Garanties Estatutàries, Eliseo Aja, i el president de la Generalitat, que pronunciarà el discurs de cloenda.