El president Mas presideix la presentació de la Biblioteca del Catalanisme

query_builder   6 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:00|El president Mas presideix la presentació de la Biblioteca del Catalanisme.Auditori RBA (av. Diagonal, 189)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la presentació de la Biblioteca del Catalanisme, publicada per l’editorial RBA, que aplega els textos més significatius del pensament catalanista. La col·lecció reprèn un projecte de La Magrana, anomenat "Els Clàssics del Nacionalisme Català", i recupera alguns dels textos que es van publicar a més de completar el cànon del pensament catalanista gairebé fins al present.
 
A l’acte també hi assistiran els ex presidents de la Generalitat Jordi Pujol, Pasqual Maragall i José Montilla, així com la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Grup RBA, Ricardo Rodrigo; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea. El president Artur Mas pronunciarà el parlament de cloenda.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte hauran de confirmar prèviament l'assistència davant el gabinet de premsa d'RBA-La Magrana (Manel Haro - 93 236 30 47 manel-haro@rba.es)