Acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi

query_builder   14 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà la Creu de Sant Jordi a 25 personalitats i 15 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L’acte s’obrirà amb un parlament del conseller de Cultura, Ferran Mascarell. A continuació, el secretari de Govern, Jordi Baiget, farà la lectura del decret de concessió de les Creus de Sant Jordi i  el president entregarà els guardons a les diferents personalitats i entitats. Seguidament, intervindran Daniel Giralt-Miracle, que pronunciarà unes paraules en nom de tots els distingits, i el president de la Generalitat.
 
A l'acte també assistiran la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller de Justícia, Germà Gordó; el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernández; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.
 
Nota: Degut a les limitacions d’espai, les càmeres de televisió no podran accedir al Saló de Sant Jordi. TV3 oferirà la senyal institucional de l’acte que penjarà a Collserola des de 15 minuts abans de l’inici de la cerimònia. Els fotògrafs disposaran d'una tarima dins el Saló de Sant Jordi, des d’on es podran fer fotografies de l’acte. La resta de mitjans podran seguir-lo des de la sala de premsa del Palau, on tindran so i imatge en directe. Els mitjans que vulguin cobrir el lliurament de la Creu de Sant Jordi i no disposin de l’acreditació permanent del Palau, hauran d'enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, abans de demà, dimecres, 15 de maig, a les 12 hores.
 
Aquest Gabinet de premsa facilitarà fotografies de l’acte i de cadascun dels guardonats, aproximadament dues hores després de la finalització del lliurament a través de la web: http://www.gencat.cat/presidencia/creusantjordi