El president Mas convoca els partits favorables a la consulta i les institucions locals a una cimera sobre el dret a decidir

query_builder   3 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|El president Mas convoca els partits favorables a la consulta i les institucions locals a una cimera sobre el dret a decidir.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha convocat una reunió de treball amb les forces polítiques parlamentàries favorables a la consulta i amb el consell de governs locals de Catalunya per definir de forma concertada l’apertura del procés pel dret a decidir cap a la societat civil. A la reunió també assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs.
 
Nota: la reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici. En acabat, representants de cadascuna de les parts atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.