El president Mas inaugura el nou campus MBA d'Esade

query_builder   9 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|El president Mas inaugura el nou campus MBA d'Esade.Campus ESADE Sant Cugat (av. Torreblanca, 59)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou campus MBA d’Esade, ubicat al centre que aquesta escola de negocis té a Sant Cugat del Vallès. 
L’acte comptarà també amb la participació del secretari general adjunt de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i exprimer ministre belga, Yves Leterme; el president del Patronat de la Fundació Esade, Pedro Fontana; la directora general de l’escola, Eugènia Bieto, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.
 
Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte inaugural caldrà que confirmin l'assistència al servei de premsa d’Esade: 934952099/ prensa@esade.edu. D’altra banda, Esade posa a disposició dels mitjans interessats un bus llançadora que connectarà el campus de l’escola a Barcelona amb el campus de Sant Cugat, i que sortirà des de l’avinguda Pedralbes, 60-62, a les 11.00 hores.