El president Mas lliurarà el Premi Català de l'Any 2012

query_builder   13 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:00|El president Mas lliurarà el Premi Català de l'Any 2012.Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la Gala Català de l'Any 2012, que organitza El Periódico de Catalunya en col·laboració amb Els matins de TV3. En el decurs de l'acte s'anunciarà el nom del guanyador d'aquesta 13a edició del Premi. Enguany els finalistes són Carme Forcadell, Josep Sánchez de Toledo i Anna Vives. Durant la cerimònia es lliuraran també els premis a la Millor Iniciativa Empresarial i a la Millor Iniciativa Solidària. A més del president, hi assistiran la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el president del Grupo Zeta, Antonio Asensio Mosbah; el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el conseller de Salut, Boi Ruiz; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, entre d'altres. També hi serà present el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
 
Nota: Els mitjans interessats a assistir-hi cal que s'acreditin enviant un correu electrònic a comunicacio@elperiodico.com. Dins l’auditori on se celebra la cerimònia no es podran gravar imatges de televisió. En cas que es vulguin imatges de l’acte, cal contactar amb Vanessa Cabré, de producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00.