El president Mas convoca la reunió de la comissió institucional de l'Acord estratègic

query_builder   14 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|El president Mas convoca la reunió de la comissió institucional de l'Acord estratègic.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, convoca els sindicats i patronals per celebrar la reunió de la comissió institucional del'Acord estratègic per al creixement econòmic, la creació d'ocupació i la cohesió social 2013-2016. Hi assistiran els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT, Joan Carles Gallego i Josep María Álvarez, respectivament, i els presidents de les patronals PIMEC, FEPIME i Foment de Treball Nacional, Josep González, Eusebi Cima i Joaquim Gay de Montellà. Per part del Govern hi participaran els consellers d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Collell, a més del secretari de Govern, Jordi Baiget.
 
Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici de la trobada. Després de la sessió de treball, els diferents participants compareixeran davant els mitjans de comunicació per fer-ne balanç. El darrer en comparèixer serà el conseller Felip Puig, que parlarà en nom del Govern.