Artur Mas presideix el sopar commemoratiu del centenari del Club Natació Atlètic Barceloneta

query_builder   14 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:10|Artur Mas presideix el sopar commemoratiu del centenari del Club Natació Atlètic Barceloneta .Hotel Plaza Catalonia (pl. Espanya, 6-8)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà el sopar commemoratiu del centenari del Club Natació Atlètic Barceloneta. En acabar el sopar, cap a les 22.45 hores, tindrà lloc l'acte institucional, en el decurs del qual hi haurà parlaments del president del club, Julián Garcia; dels presidents de les federacions catalana i espanyola de Natació, Enric Bertrán i Fernando Carpena, respectivament; del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del president Mas, que clourà l'acte. També hi assistirà el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.
 
Nota: El sopar és a porta tancada, però l'acte institucional i els parlaments, que començaran cap a les 22.45 hores, seran oberts als mitjans de comunicació. Cal confirmar l'assistència a: enieves@cnab.cat