El president Mas encapçala l'acte commemoratiu del centenari del naixement de l'escriptora Joana Raspall

query_builder   28 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|El president Mas encapçala l'acte commemoratiu del centenari del naixement de l'escriptora Joana Raspall.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte institucional per commemorar el centenari del naixement de l’escriptora i poetessa Joana Raspall. L’homenatge començarà amb les intervencions de Carme Arenas, comissionada de l'Any Joana Raspall i presidenta del PEN català, que farà la glossa de l’escriptora; de l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, i de l'escriptor i poeta Feliu Formosa, que farà un recital de peces de Joana Raspall.
A continuació, la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, presentarà la concessió de la Medalla Centenària, que el president de la Generalitat imposarà a Joana Raspall. Seguidament, l'escriptora pronunciarà unes paraules d’agraïment i el president Mas farà el discurs de cloenda. També assistiran a la celebració els consellers de Cultura, Ferran Mascarell, i d’Ensenyament, Irene Rigau, així com el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, i els delegats del Govern a Barcelona, Fernando Brea, i a la Catalunya Central, Juli Gendrau.