Mas presideix l'acte de celebració de l'adhesió de Croàcia a la Unió Europea

query_builder   28 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Mas presideix l'acte de celebració de l'adhesió de Croàcia a la Unió Europea.Aula Europa (pg. de Gràcia, 90. 1r)|Barcelona (Barcelona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte que organitzaran conjuntament la Representació de la Comissió Europea i el Consolat de Croàcia a Barcelona per celebrar l’entrada de Croàcia a la Unió Europea. La celebració comptarà amb les intervencions del director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradella; de l’ambaixador de Croàcia a Espanya, Neven Pelicaric; del regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i del president de la Generalitat. Durant la celebració també es projectarà un missatge de vídeo gravat especialment per a l’ocasió del president de Croàcia, Ivo Josipoviæ, i es lliurarà la bandera de la Unió Europea al cònsol de Croàcia, Juli Bàrcena, símbol de l’entrada del país com a 28è Estat membre. El secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, també assistirà a l’acte.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte, caldrà que confirmin l'assistència a l’Oficina de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona al correu electrònic comm-bcn-premsa@ec.europa.eu o bé al telèfon 93 467 78 12.