El president Mas presideix l'acte d'inauguració del Born Centre Cultural

query_builder   6 setembre 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:00|El president Mas presideix l'acte d'inauguració del Born Centre Cultural.Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12)|Barcelona (Barcelona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració del nou Born Centre Cultural. A l’acte també hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; la vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència, Francesc Homs; la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el conseller de Justícia, Germà Gordó, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, entre altres autoritats.
En arribar, les autoritats faran un petit recorregut per l’espai i, seguidament, es donarà pas als parlaments institucionals, a càrrec de l’alcalde de Barcelona i del president de la Generalitat. A continuació, hi haurà la representació de l’espectacle Auca de Born, escrit i dirigit per Jordi Casanovas. En acabar, visitaran l’exposició permanent de la Barcelona del 1700 i l’exposició dedicada al setge de 1714 que acull el nou centre.