La vicepresidenta del Govern es reuneix amb el Consell d'Alcaldes del Montsià

query_builder   16 octubre 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|La vicepresidenta del Govern es reuneix amb el Consell d'Alcaldes del Montsià.Consell Comarcal del Montsià (pl. Lluís Companys, s/n)|Amposta (Montsià)

La vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Martín, i la resta de membres del Consell d'Alcaldes del Montsià. Durant la trobada es reflexionarà sobre el contingut de la Llei de Governs Locals i Hisendes Locals i els calendaris previstos. També hi participaran el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada; el director general d'Administració Local, Jordi Souto, i la directora territorial de Governació a les Terres de l'Ebre, M. Rosa Peig. Un cop acabada la reunió, la vicepresidenta atendrà els mitjans de comunicació.
 
Abans, a les 16 hores, la vicepresidenta visitarà l'Ajuntament d'Amposta, on, acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, es reunirà amb l'alcalde d'Amposta, Joaquim Ferré, i signarà en el Llibre d'Honor del consistori.