El president Mas encapçala la inauguració de l'Hospital Sociosanitari de Mollet

query_builder   2 desembre 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|El president Mas encapçala la inauguració de l'Hospital Sociosanitari de Mollet.Carrer Sant Llorenç, 39-41|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, encapçalarà la inauguració de la remodelació de l’Hospital Sociosanitari de Mollet. El president i la resta d’autoritats realitzaran un recorregut per les noves instal·lacions per conèixer de primera mà el procés de remodelació de l’edifici i també saludaran els professionals i algun dels usuaris del centre. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita. En acabar, es donarà pas als parlaments institucionals, a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs; del president de la Fundació Sanitària de Mollet, Martí Fabré, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte. També hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte d’inauguració de la remodelació de l’Hospital Sociosanitari de Mollet caldrà que s’acreditin prèviament davant del Departament de Comunicació de la Fundació Sanitària (comunicacio@fsm.cat), indicant nom, cognoms i mitjà pel qual es treballa.