El president Mas presideix la cloenda del Microsoft in Education Global Forum

query_builder   13 març 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|El president Mas presideix la cloenda del Microsoft in Education Global Forum.Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Edifici Fòrum (pl. de Willy Brandt, 11-14)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de cloenda del Microsoft in Education Global Forum, que reuneix a Barcelona a més de 1.100 experts de món de l’educació de 97 països diferents. En arribar, el president, acompanyat de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, es reunirà amb el vicepresident de Microsoft Worldwide Education, Anthony Salcito. La trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici. Seguidament, les autoritats es desplaçaran a l’Auditori on començarà l’acte de cloenda del Fòrum. El president Mas lliurarà un dels premis de la cerimònia i, a continuació, farà un parlament.
 
Nota: Totes les intervencions de la gala es faran en anglès, sense traducció. Els mitjans que vulguin cobrir l’acte, cal que s’acreditin prèviament davant de l’organització, enviant un correu electrònic a l’adreça corporativo@comunicacionrrpp.es (indicant que volen cobrir la cerimònia de premis i facilitant el seu nom, cognom i DNI).