09.30 | Visita oficial del president de la Generalitat a la comarca d'Osona

query_builder   3 abril 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

09.30 | Visita oficial del president de la Generalitat a la comarca d'Osona

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà a Vic el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català i visitarà el municipi de Muntanyola.

  • 09:30|El president Mas inaugura el IV Simposi Internacional sobre l'Ensenyament del Català.Aula Magna. Universitat de Vic (c. de la Laura, 13)|Vic (Osona)

    El president Mas inaugurarà el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català, acompanyat de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; del secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, i del delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau. En l'acte intervindran el rector de la universitat, Jordi Montaña; el degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, Francesc Codina; l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i el president Mas, que clourà l’acte. A continuació, a les mateixes instal·lacions, l'equip de Robòtica de la UVic-UCC, els Garrins Metàl·lics, que dissabte passat es va proclamar campió a la competició FIRST Tech Challenge (FTC) Open Dutch Championship a Eindhoven (Holanda), presentarà al president el seu projecte.

  • 11:00|El president Mas visita Muntanyola.Ajuntament de Muntanyola|Muntanyola (Osona)

    El cap de l’Executiu visitarà l'Ajuntament de Muntanyola, on serà rebut per l’alcalde, Lluís Alier, i pels membres del Consistori. Després de signar el Llibre d’Honor, el president visitarà les obres de remodelació que s’han realitzat a la façana de l’Ajuntament i, tot seguit, es desplaçarà a peu fins a l’església de Sant Quirze i Santa Julita. L’estada del president a Muntanyola acabarà al local polivalent, on tindran lloc uns breus parlaments de l’alcalde i del president.