Actes del president de la Generalitat amb motiu de la Diada de Sant Jordi

query_builder   17 abril 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

Actes del president de la Generalitat amb motiu de la Diada de Sant Jordi

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà diversos actes amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

 • 08:45|Crida de Sant Jordi del president Mas.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Crida de Sant Jordi del president de la Generalitat, Artur Mas, que realitzarà des de la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, i que serà retransmesa en directe per TV3.
   
  Televisió de Catalunya oferirà senyal institucional d’aquesta Declaració a través del repetidor de Collserola. Des d’aquest Gabinet de premsa es facilitarà també una fotografia de l’acte.
   
  Els tècnics que necessitin so o imatge de la Declaració les podran prendre des de la sala de premsa, que romandrà oberta fins a les 10.30 hores per a les ràdios i televisions que hagin de fer connexions en directe.

 • 09:00|Missa de Sant Jordi i benedicció de les parades de roses.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la resta de membres del Govern, presidirà la missa de Sant Jordi oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. A continuació, tindrà lloc la benedicció de les parades de roses de les entitats d’iniciativa social, que com cada any s’instal·len al Pati de carruatges del Palau de la Generalitat. El Cor de Cambra Francesc Valls interpretarà els Goigs de Sant Jordi.
   
  Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’arribada dels convidats a la missa, així com de l’acte de benedicció i la salutació del president als paradistes de les diferents entitats que venen roses, que podran seguir des del mateix Pati de Carruatges. Caldrà portar en un lloc visible l’acreditació de premsa.
   
  Des de la Sala de Premsa del Palau, les ràdios i les televisions també tindran senyal de l’homilia. TV3 facilitarà algunes imatges de recurs de l’ofici un cop finalitzat aquest, a través també de Collserola.