El president Mas inaugura l'ampliació de la plataforma logística del Grup Condis

query_builder   27 juny 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|El president Mas inaugura l'ampliació de la plataforma logística del Grup Condis.Polígon Pla d'en Coll (c. del Mig, 72-80)|Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, inaugurarà l’ampliació de la plataforma central logística del Grup Condis, a Montcada i Reixac. La nova instal·lació de darrera generació té més de 5.000 m2 de sòl, és automatitzada i  ergonòmica, i és el resultat de 5 anys de treball de recerca en innovació tecnològica en l’àmbit logístic. Després de fer un recorregut per la planta, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec del conseller delegat-director general de Condis, Enric Ezquerra; de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, i del president de la Generalitat. L’acte acabarà amb el descobriment d’una placa commemorativa.
 
Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte cal que ho confirmin prèviament, trucant al telèfon 93 414 37 37. Per a aquells mitjans de comunicació que ho precisin, hi ha previst un minibus amb sortida a les 16.15 hores, des de la Plaça Francesc Macià núm. 4, de Barcelona. La tornada a Barcelona serà al mateix punt de recollida, al voltant de les 18.45 hores. Es recomana portar calçat còmode i pla per seguir la visita.