El president Mas signa el decret de convocatòria de la consulta

query_builder   26 setembre 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:30|El president Mas signa el decret de convocatòria de la consulta.Saló Verge de Montserrat. Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, signarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. A l’acte seran presents tots els membres del Govern i responsables polítics, institucionals i de la societat civil. A continuació, el cap de l’Executiu farà una declaració institucional adreçada al poble de Catalunya des de la Galeria Gòtica del Palau.
 
Cobertura informativa: TV3 i els fotògrafs oficials de Presidència faran pool de la signatura del decret de convocatòria de la consulta i del missatge institucional del president. TV3 donarà senyal institucional, a través del repetidor de Collserola i de satèl·lit  
 
Sala de premsa: Els mitjans que ho necessitin podran seguir els actes des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat, on les ràdios tindran disponible el so de l’acte de signatura i de la declaració institucional del president.
 
Acreditacions: Per accedir a la sala de premsa, és imprescindible haver-se acreditat prèviament.