El president Mas assisteix al 4t aniversari del diari Ara

query_builder   26 novembre 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|El president Mas assisteix al 4t aniversari del diari Ara.Palau de la Música Catalana (c. Palau de la Música, 4-6)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte commemoratiu del quart aniversari del diari Ara. La cerimònia començarà amb els parlaments del director audiovisual del rotatiu, Antoni Bassas, i del director, Carles Capdevila. Seguidament, s'entregaran els guardons de la primera edició dels Premis Ignasi Pujol al foment de l'emprenedoria i Tatiana Sisquella a la contribució social, en homenatge a aquests dos periodistes que formaven part de l'equip de redacció i que van morir de càncer a principis d'any. Clouran l'acte el president del diari Ara, Ferran Rodés, i el president de la Generalitat. També assistiran a la celebració la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; els consellers de la Presidència, Francesc Homs; d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; de Cultura, Ferran Mascarell; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, entre d'altres autoritats.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l'acte, caldrà que confirmin l'assistència enviant un correu electrònic a sbarahona@arenalia.com o trucant al 93 232 00 44 (Sònia Barahona).