Inauguració de la nova seu de l'empresa GFT

query_builder   5 desembre 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Inauguració de la nova seu de l'empresa GFT.Empresa GFT (av. Alcalde Barnils, 69-71)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà l'acte d'inauguració de la nova seu de l'empresa GFT a Sant Cugat del Vallès, una multinacional d’origen alemany especialitzada en el disseny i implementació de solucions de tecnologia de la informació pel sector de serveis financers.
En arribar, el president mantindrà una breu trobada amb la cúpula directiva de l'empresa i, a continuació, iniciaran un recorregut per visitar les noves instal·lacions. En acabar, es donarà pas als parlaments inaugurals que aniran a càrrec del director general de GFT a Espanya, Carlos Eres; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el president de la Junta Executiva i CEO del Grup GFT, Ulrich Dietz; i del president Mas, que clourà l'acte. 
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, cal que s'acreditin davant del gabinet de comunicació de l'empresa, enviant un correu a marian@beonecomunicacion.com (Marian Antón) o bé trucant al telèfon 696 75 41 46.