Trobada de Mas-Colell amb els representants econòmics, socials i institucionals del Camp de Tarragona per informar-los de les novetats del CRT

query_builder   19 gener 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Trobada de Mas-Colell amb els representants econòmics, socials i institucionals del Camp de Tarragona per informar-los de les novetats del CRT.Seu del CRT (pl. Marià Manent, 1)|Salou (Tarragonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, es trobarà a Tarragona amb els representants econòmics, socials i institucionals del Camp de Tarragona i els informarà de les novetats del projecte del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou (CRT) impulsat pel Govern català. La jornada començarà amb un dinar de treball amb una vintena de representants del món econòmic, social i institucional del Camp de Tarragona, que tindrà lloc a  l'hotel Ciutat de Tarragona. Tot seguit, el conseller presidirà la reunió dels membres del Centre Recreatiu i Turístic a la seu del Consorci (pl. Marià Manent, 1). En acabar, el conseller Mas-Colell atendrà els mitjans de comunicació, acompanyat dels alcaldes de Vila-Seca, Josep Poblet, i de Salou, Pere Granados.