El president Mas clou els actes amb motiu dels 35 anys del Taller de Músics

query_builder   16 febrer 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|El president Mas clou els actes amb motiu dels 35 anys del Taller de Músics.Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals. Centre Cultural Can Fabra (c. Segre, 24-32, 3a)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, visitarà la seu del Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals, amb motiu de la cloenda dels actes de celebració dels 35 anys d'aquesta entitat. La commemoració d'aquest aniversari, que es va iniciar fa un any amb la celebració "Alça la veu", es clou ara amb l'acte "Alcem la copa", que comptarà amb l'actuació de l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics i les veus d'Eva Fernández, Antonio Navarro, Saphie Wells, Anna Ferrer, Pere Martínez, el cor de l’escola, i la participació d'Enric Palomar, al piano. Abans del concert, hi haurà parlaments a càrrec del president de la Fundació Taller de Músics, Lluís Cabrera; de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del president Mas. També hi assistirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l'acte cal que confirmin la seva assistència a claracardona@tallerdemusics.com Es prega arribar un quart d'hora abans de l'inici de l'acte.