Festa de germanor i d'homenatge al col·legiat del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

query_builder   7 maig 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:15|Festa de germanor i d'homenatge al col·legiat del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa.Museu de la Tècnica (ctra. de Santpedor, 55)|Manresa (Bages)

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà la festa de germanor i d'homenatge al col·legiat del Col·legi Professional d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa, que es farà en el decurs d'un sopar, durant el qual es distingirà els enginyers que fa 25 anys que estan col·legiats, els que compleixin 50 anys de professió  i es nomenarà col·legiats d'honor. Tot seguit es lliurarà la 6a edició del Premi Promoció del Territori. En acabat, tindran lloc els parlaments, a càrrec del president del Consell de Col·legis de Catalunya, Narcís Bartina; del president del Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de l'Estat, José Antonio Galdón; de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president Mas. També hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau.
 
Nota: El sopar serà a porta tancada, però el lliurament de les distincions i els parlaments, que començaran cap a les 23 hores, seran oberts als mitjans de comunicació.