Presentació del Gran Premi Monster Energy de MotoGP

query_builder   8 juny 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:15|Presentació del Gran Premi Monster Energy de MotoGP.Pati gòtic del Palau de la Generalitat (pl. de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà l’acte de presentació del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, que es disputarà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. En el decurs de la presentació, hi intervindran el conseller delegat de Dorna, Carmelo Ezpeleta, i el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Salvador Servià. El president Mas clourà l’acte. També hi seran presents el secretari de Govern, Jordi Baiget; el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, així com alguns dels pilots que participen en el Campionat del Món de MotoGP.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet del mitjà, acompanyat del DNI, o bé acreditar-se prèviament davant l’Àrea de Comunicació del Circuit de Barcelona-Catalunya (Tel. 93 571 97 09 / e-mail: media@circuitcat.com).